Våre tjenester

Under har vi samlet et utvalg av de tjenestene som vi kan tilby. Hvis du ikke ser det du trenger hjelp med så ta kontakt uansett. Vi har dyktige ansatte som kan ordne det aller meste.

Innkjøpsplanlegging

Det kan være utfordrende å finne rett løsning til rett pris når man har et IT-behov som skal dekkes. Vi hjelper deg med å velge riktig -- enten du er på utkikk etter en server, nye laptoper til de ansatte, skikkelig trådløsnett eller en god hjemmekontorløsning.

Implementasjon av løsninger

Etter at du har valgt en løsning må den realiseres og tas i bruk. Utstyr må monteres, programvare må installeres og tilpasses dine behov. Ansatte må læres opp. Alt dette kan vi gjøre for deg, slik at du får mest mulig igjen for det du har investert.

Drift og brukerstøtte

Vi kan drifte dine systemer og løsninger, uansett om de kjører lokalt på ditt eget utstyr eller i skyen. Med lokal driftskompetanse vet du at vi kjenner deg og dine behov, og er der for å hjelpe når du eller dine ansatte trenger oss.

Effektivisering av arbeidsflyt

Mange bedrifter kaster bort unødvendig mye tid på rutineoppgaver. Det kan være ulike årsaker til dette, men ofte kommer det av at ansatte ikke kjenner alle funksjonene i de elektroniske verktøyene sine, eller ikke vet hvilke IT-hjelpemidler som kan lette og effektivisere arbeidshverdagen deres. Derfor ender de opp med å arbeide på en unødig tungvint og ineffektiv måte.

Vi kan gi deg råd og veiledning slik at du og dine ansatte får en lettere og mer effektiv arbeidshverdag med mer tid til det som faktisk teller for bedriften -- enten det er å selge møbler, reparere biler eller legge vannrør.

Datanettverk

Vi har lang og bred erfaring på nettverk og kan tilby både kablede og trådløse løsninger, innendørs og utendørs.

Priser for bedriftsmarkedet

Vi ønsker å levere tjenester til konkurransedyktige priser som samtidig reflekterer kvaliteten på arbeidet vi gjør. Prisene oppgitt her er generelle. Ta kontakt hvis du ønsker å diskutere større eller gjentakende oppdrag.

Alle priser for bedriftskunder er oppgitt eks. merverdiavgift (moms). Vi tar forbehold om feil og prisendringer.

Konsulentarbeid

Tjeneste Pris
Konsulentarbeid, oppmøte hos kunde (per time) Kr. 800,-
Konsulentarbeid, fjernhjelp, telefonsupport, rådgivning og lignende (per time) Kr. 640,-
Konsulentarbeid, telefonsupport, rådgivning og lignende under 30 minutter Kr. 320,-

Det faktureres for hver påbegynte halvtime. Med unntak av telefonsupport, rådgivning og lignede med varighet på under 30 minutter er minstefakturering én time, uavhengig av faktisk varighet på oppdrag.

Verkstedarbeid for bedriftskunder

Tjeneste Pris
Generelt verkstedarbeid (bytting av maskinvare, reparasjon o.l., per time) Kr. 640,-
Reinstallasjon av operativsystem (fastpris) Kr. 500,-
Tillegg for backup av brukerdata (fastpris) Kr. 500,-
Fjerning av virus, malware og lignende (fastpris) Kr. 800,-

Tillegg for reisetid og oppmøte

Tillegg for Pris
Oppmøte utenfor Sandnessjøen bykjerne men innenfor Alstahaug kommune Kr. 200,-
Oppmøte utenfor Alstahaug (per påbegynte halvtime reisetid) Kr. 250,-

Pris på oppmøte utenfor Alstahaug er satt med utgangspunkt i at konsulent kan komme fram til kunde ved bruk av firmabil uten at dette medfører noen ekstra kostnader. Eventuelle ekstra kostnader, inkludert, men ikke begrenset til billetter og bomavgifter, må dekkes av kunde. Dette vil i så fall bli klarert på forhånd.

Overtidstillegg

De oppgitte prisene gjelder gjelder innen tidsrommet 08:00 - 16:00, mandag til fredag med unntak av helligdager. Utenom dette tidsrommet kommer tillegg som vist i tabellen under.

Tidsrom Tillegg
16:00 - 20:00, mandag til fredag (unntatt helligdager) Ordinær pris + 50%
20:00 - 08:00, mandag til fredag Ordinær pris + 100%
Lørdag, søndag og alle helligdager Ordinær pris + 100%

Tillegg for papirfaktura

Vi sender helst eFaktura eller PDF-faktura på e-post, av hensyn til miljøet og for å unngå unødig ekstraarbeid for oss og kundene. Kunder som ber om papirfaktura vil få den tilsendt som A-post med et fakturagebyr på kr. 50,- for å dekke portokostnader og arbeid med sending.